Radátory Korad - Teplo pre každý domov

Radiátory Korad sú synonymom kvality a efektivity v oblasti vykurovacích systémov. Ponúkajú nielen pohodlie a tepelný komfort, ale taktiež predstavujú ekonomicky výhodné riešenie pre vašu domácnosť. Radiátor Korad môže byť presne to, čo potrebujete, aby ste sa doma cítili útulne a príjemne. Ale čo všetko o nich potrebujete vedieť?

Pri výbere radiátora je dôležité zvážiť mnoho faktorov, a práve preto sme tu, aby sme vám poskytli všetky potrebné informácie a pomohli vám urobiť informované rozhodnutie.

Obsah:

1.Čo je Radiátor Korad?

2 Prečo si vybrať Korad?

3.Rôzne typy Radiátorov Korad

4.Ako funguje Radiátor Korad?

5.Výhody použitia Radiátora

6.Inštalácia a údržba

7.Tipy pre výber radiátora

8.Energetická efektivita

9.Dizajn a štýl

10.Náklady a dostupnosť

11.Recenzie a skúsenosti

12.Otázky a odpovede

 

Čo je Radiátor Korad?

Radiátor Korad predstavuje vrchol slovenského inžinierstva v oblasti vykurovacích systémov. Je to meno, ktoré v domácnostiach rezonuje s teplom a spoľahlivosťou. Radiátor Korad prichádza, aby rozohnal chlad z každého kúta vašej domácnosti.

 

Prečo si vybrať Korad?

Pri výbere radiátora je dôležité zvážiť nie len jeho cenu alebo dizajn, ale predovšetkým jeho funkčnosť a efektivitu. Radiátory Korad sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu efektivitu pri minimálnej spotrebe energie. Vďaka využitiu najnovších technológií a materiálov sa radiátory Korad stali lídrom na trhu v oblasti vykurovania.

 

Rôzne typy Radiátorov Korad

Ste viac do klasiky alebo moderny? Nech už máte akýkoľvek štýl, Radiátory Korad prichádzajú v rôznych tvaroch a veľkostiach. Od tradičných panelových radiátorov 22K až po dizajnové kúsky, ktoré dokonale zapadnú do moderných interiérov, Korad vás nesklame.

 

Ako funguje Radiátor Korad?

Predstavte si radiátor ako srdce vášho domu, ktoré čerpá teplo a rozvádza ho do všetkých kútov. Radiátor Korad pracuje na tomto princípe s takou precíznosťou, že teplo sa rozdelí rovnomerne a efektívne, aby každá izba bola príjemne teplá.

 

Výhody použitia Radiátora

Korad radiátory sú ako švajčiarske nože v svete vykurovania - všestranné, spoľahlivé a vždy pripravené prísť na pomoc. Sú odolné, majú nízke prevádzkové náklady a ich tepelný komfort je takmer okamžitý. Je to investícia, ktorá sa oplatí. Radiátory Korad ponúkajú širokú škálu výhod, ktoré ich odlišujú od konkurencie:

  • Energetická Efektivita: Vysoko efektívne vykurovanie znižuje spotrebu energie a náklady na vykurovanie.
  • Trvanlivosť: Použitím kvalitných materiálov sú zaručené dlhá životnosť a minimálna potreba údržby.
  • Univerzálnosť: S rôznymi veľkosťami a štýlmi sú radiátory Korad vhodné pre každý priestor.
  • Ľahká Inštalácia a Údržba: Radiátory sú navrhnuté pre rýchlu inštaláciu a jednoduchú údržbu.

 

Inštalácia a údržba

Inštalácia radiátorov Korad je proces, ktorý by mal byť vykonaný odborníkom, avšak je dobré vedieť, aké kroky proces zahŕňa:

  • Príprava Miesta: Uistite sa, že stena je pripravená na inštaláciu.
  • Montáž: Montážne práce vyžadujú presnosť a správne náradie.
  • Pripojenie: Radiátor musí byť správne pripojený k vykurovaciemu systému.
  • Testovanie: Po inštalácii je dôležité radiátor otestovať.

 

 

Radiátory sú určené do priestorov z nízkou vlhkosťou

  • Panelový radiátor KORAD s bočným , alebo spodným pripojením  je určený do vykurovacích priestorov s nízkou relatívnou vlhkosťou (30-60%) a zanedbateľným znečistením. Napr. byty ,kancelárie, školy, hotely. Panelové radiátory KORAD je najvhodnejšie situovať min 140mm po okenný parapet  do zvislej osi okna vo výške min. 70mm od podlahy. 

  • Technické parametre oceľových panelových radiátorov KORAD spĺňajú požiadavky normy EN 442-1:1997/A1:2004.3

  • Spôsob pripojenia radiátora ovplyvňuje jeho tepelný výkon. Štandardne sa používa jednostranne pripojenie kedy je prívod vody pripojený  hore a spiatočka na rovnakej strane dole.
Radiátor Korad (1)

 

Tipy pre výber radiátora

Vyberať radiátor by malo byť tak jednoduché, ako si vybrať obľúbenú čokoládu v obchode. Potrebujete vedieť, aký veľký objekt potrebujete ohriať ako veľký má byť radiátor a aký má byť jeho štýl. A ak ste v tomto svete nováčikom, Radiátor Korad vám pomôže nájsť to pravé pre váš domov.

V ponuke nájdete panelové radiátory 21K, 22K aj 33K

 

Energetická efektivita

Energetická efektivita je dnes taká dôležitá, ako správna výživa pre športovca. A Radiátor Korad? To je ako olympijský šampión v kategórii úspory energie. Pomôže vám šetriť nielen peniaze, ale aj životné prostredie. Najpredávanejšie radiátory 22K 600x1000 a 22K 600x1200 zvýšili svoj výkon o 10% oproti predchádzajúcej generácii.

 

Radiátor Korad (2)

Riadiátory VK - napájanie zo spodu 

  • U radiátorov s garnitúrou Ventil kompakt(VK) sú napájacie body vyvedené do spodnej časti radiátora tak, že spiatočka je vždy bližšie k okraju radiátora. Či už sa jedná o pravé alebo ľavé vyhotovenie.

  • Každý radiátor prechádza tlakovou skúškou, ktorá zaručí jeho schopnosť bezchybne plniť svoju funkciu. Priebežne sú na výrobkoch
    vykonávané rozmerové kontroly a kontroly kvality spracovania.

 

Dizajn a štýl

Kto povedal, že radiátory musia byť nudné? Radiátory Korad majú štýl, eleganciu a pridajú tomu ten správny vzhľad vašej miestnosti.

Náklady a dostupnosť

Hovorí sa, že dobré veci nemusia byť vždy drahé, a Radiátory Korad to dokazujú. Sú dostupné za rozumnú cenu, bez toho, aby ste museli obetovať kvalitu alebo výkon.

Recenzie a skúsenosti

Počuli ste už o tom, ako sa Radiátor Korad osvedčil v iných domácnostiach? Prečítajte si recenzie spokojných zákazníkov a uvidíte, že vaše očakávania budú nielen splnené, alebo dokonca prekonané. Radiátory Korad predávame celkovo už 23 rokov. Ich kvalita hovorí sama za seba.

Ideálne pre rôzne inštalácie

  • Panelový radiátor KORAD je ideálny do vykurovacích priestorov s nízkou relatívnou vlhkosťou (30-60%) a minimálnym znečistením. Tieto radiátory sú vhodné pre inštalácie v bytoch, kanceláriách, školách a hoteloch.

  • Pri inštalácii je dôležité dodržiavať určité odporúčania, ako je umiestnenie radiátora minimálne 140 mm pod okenným parapetom a vo výške minimálne 70 mm od podlahy. Týmto spôsobom dosiahnete optimálny tepelný výkon a komfortné vykurovanie.
Radiátor Korad ( 4)

 

Otázky a odpovede

Všetko je už skoro povedané, ale stále máte otázky? Tu je pár najčastejších, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť, prečo je Radiátor Korad správnou voľbou.

Často kladené otázky:

1.Ako dlho vydrží Radiátor Korad?

Radiátory Korad sú navrhnuté tak, aby vydržali roky. S pravidelnou údržbou môžu fungovať bez problémov 15 až 20 rokov.

2.Sú Radiátory Korad vhodné pre alergikov?

Áno, sú ideálnou voľbou pre ľudí s alergiami, pretože nezadržiavajú prach a nešíria alergény po vzduchu.

3.Je možné Radiátor Korad použiť v kúpeľni?

Určite áno, existujú modely špeciálne navrhnuté pre použitie v kúpeľniach, ktoré zvládnu aj vyššiu vlhkosť.

4.Ako môžem ušetriť na vykurovaní s Radiátorom Korad?

Využitím radiátorov s termostatickými hlavicami a správnym nastavením teploty môžete výrazne znížiť spotrebu energie.

5.Kde môžem zakúpiť Radiátor Korad?

Radiátory Korad sú široko dostupné vo vybraných maloobchodoch, ako aj online. Vždy je však dobré poradiť sa s odborníkom, ktorý vám pomôže nájsť najlepšiu voľbu pre vaše potreby.

 

 

Kategórie v ktorých nájdete Radiátory Korad

➡️ Dvojitý radiátor ➡️ Radiátor do chodby ➡️ Doskové radiátory ➡️Izbové radiátory ➡️ Radiátor spodné pripojenie➡️ Radiátory na ústredné kúrenie ➡️Kvalitné radiátory➡️Radiátory do bytu ➡️ Bočné pripojenie radiátora ➡️ Spodné pripojenie radiátora ➡️ Panelové radiátory➡️Výpredaj radiátorov ➡️Lacné radiátory